ΣΤΕΠΕ Ε.Π.Ε.

Σχετικά με Εμάς

Το 1978 η ΣΤΕΠΕ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε στην Νίκαια από τον Δημήτριο Βουλγαράκη. Ο υιός του Κωνσταντίνος Βουλγαράκης καθώς επίσης και ο εγγονός του Δημήτρης Βουλγαράκης  συνεχίζουν με επιτυχία το έργο του.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού. Αναλαμβάνει έργα καθαρισμού πλοίων, αεροδρομίων, δεξαμενών καυσίμων, εργοστασίων και άλλων βιομηχανικών μονάδων. Είναι από τις πρώτες εταιρείες που έφεραν το water jetting στην Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μοιράζονται μεταξύ της ΒΙΠΕ Σχιστού και της περιοχής Σκαραμαγκά. Τα σύγχρονα γραφεία της στεγάζονται στη ΒΙΠΑ Σχιστού, ενώ η πλήρως οργανωμένη αποθήκη της βρίσκεται στην περιοχή Σκαραμαγκά, πίσω από το ναυπηγείο. Η τοποθεσία αυτή εξυπηρετεί την άμεση διανομή των μηχανημάτων της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδος.

Η εμπειρία, η υψηλή τεχνογνωσία, η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός απέναντι σε κάθε πελάτη είναι μερικές από τις αρχές και τις αξίες που μας δίνουν προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών μας.

Τα συνεργεία της εταιρείας αποτελούνται από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, έμπειρους τεχνικούς που είναι πιστοποιημένοι και είναι δίπλα μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

image

Αξίες

Οι αξίες μας αποτελούν κατευθυντήριες αρχές που καθορίζουν τον τρόπο εργασίας μας. Αρχές όπως η διάκριση, η υψηλή ποιότητα, η γρήγορη εξυπηρέτηση, η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η ευελιξία, η αποτελεσματικότητα καθώς επίσης η καινοτομία διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

image

Αποστολή​

Ο στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συνεργατών μας, 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο, παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Κάθε εταιρία σε όλη τη Ελλάδα δύναται να επικοινωνήσει με την ΣΤΕΠΕ ΕΠΕ για παροχή υπηρεσιών καθαρισμού.​

image

Όραμα

Το όραμα μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι σε όλους τους τομείς παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό, την εμπειρία και την εξειδίκευση ώστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αντίστοιχες εκείνων που προσφέρουν μεγαλύτερες εταιρίες στα ναυπηγεία του εξωτερικού.​

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Πιστοποιήσεις

Όλες οι υπηρεσίες της ΣΤΕΠΕ Ε.Π.Ε. διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001-2015 και πληρούν τις προδιαγραφές της BUREAU VERITAS QUALITY INTERNATIONAL.
ΥΔΡΟΒΟΛΕΣ, ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ & ΥΔΡΟΚΟΠΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ & ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ & ΒΑΦΕΣ ΠΛΟΙΩΝ